OXYL-PRO Stabilised Hydrogen Peroxide

NÅ NSF/ANSI 60 SERTIFISERT

Oxyl-Clean AS er stolte av å annonsere at Oxyl-Pro er nå sertifisert av NSF International til drikkevannsstandardene NSF/ANSI 60. NSF (National Sanitation Foundation) er en globalt ledende og uavhengig offentlig helse-, miljø- og sikkerhetsorganisasjon. Som ledende innen sikkerhetsstandarder og kvalitet, tilbyr NSF en uavhengig vitenskapelig basert tredjeparts sertifisering som viser at et selskap når opp til en viss kvalitetsstandard. For å kunne få en slik sertifisering har Oxyl-Pro passert en streng og kontinuerlig evaluering.
For å opprettholde et trygt produksjonsmiljø og kontinuerlig kvalitet av merket vårt, har vi godtatt kravene til NSF. Dette inkluderer strenge tester til kjente standarder, uanmeldte revisjoner av produksjonsanleggene og periodiske retestinger for å verifisere at produktene våre er lik som standardene NSF bruker. For å søke etter NSF sertifiserte vannbedrifter og produkter, besøk http://www.nsf.org/certified-products-systems. Som et resultat av å ha oppnådd NSF sertifisering, kan brukere av Oxyl-Pro slippe å tenke på om dette produktet passer for formålet, og om det er målbart opp mot internasjonale standarder for drikkevann.

Om NSF

NSF ble grunnlagt i 1944 og opererer i 165 land. NSF er en Pan-Amerikansk helse organisasjon/ Verdens Helseorganisasjons Samarbeidende Senter for Matsikkerhet, Vannkvalitet og Innendørs miljø. I dag bruker offentlige etater over hele verden de internasjonale standardene som NSF har. Disse internasjonale standardene sikrer at kjemikaliene og produktene som blir brukt til vannbehandling ikke inneholder skadelige nivåer av forurensede stoffer som kan ødelegge for drikkevannet.