Hva er Oxyl-Pro?

Oxyl-Pro er et unikt produkt med en kompleks formulering som ødelegger mikroorganismer og fjerner biofilm raskt og effektivt. Denne formuleringen bruker hydrogenperoksid som aktivt virkestoff, men ulikt sølvstabiliserte produkter er Oxyl-Pro stabilisert med en gel som kun bruker matverekvalitetsingredienser i produksjonsprosessen. Denne gelen aktiveres og åpnes kun i kontakt med spesifikke biologiske markører, som fører til at hydrogenperoksid kun blir sluppet ut når og hvor det er nødvendig.

Oxyl-Pro inneholder ikke sølv eller andre tungmetaller, og det degraderes til oksygen og vann som gjøre det til et bærekraftig desinfeksjonsmiddel.

Oxyl-Pro er resultatet av mange år med forskning og utvikling!

Viktigheten av denne innkapslingen er synlig i:

  • Økt effekt grunnet kraftig, men lokal reaksjon.
  • Ingen bakterier overlever et direkte angrep grunnet økt effekt. Ingen fare for å utvikle resistens.
  • Hydrogenperoksid vil ikke aktiveres før det blir møtt spesifikke biologiske markører. Som sørger for at korrosjon i rørsystemet ikke forekommer.
  • Ikke-aktivert hydrogenperoksid vil sakte og naturlig degraderes til vann og oksygen som fører til et bærekraftig desinfeksjonsmiddel.
Vi har en rekke produkter inkludert i Oxyl-Pro familien og bruken av disse produktene kan sees på som nesten uendelig:
Måling av OXYL-PRO

Selv om det er flere måter å måle mengden av H2O2 (aktivt stoff) i Oxyl-Pro, er den enkleste og mest praktiske, ved hjelp av enkle peroksid teststrimler.
Disse er relativt nøyaktig og kan leveres i området: 0 – 100 ppm.

Kegbanner
OXYL-PRO Stabilisert hydrogenperoksid

NSF/ANSI 60 SERTIFISERT

Oxyl-Clean AS er stolte av å annonsere at Oxyl-Pro er nå sertifisert av NSF International til drikkevannsstandardene NSF/ANSI 60. NSF (National Sanitation Foundation) er en globalt ledende og uavhengig offentlig helse-, miljø- og sikkerhetsorganisasjon. Som ledende innen sikkerhetsstandarder og kvalitet, tilbyr NSF en uavhengig vitenskapelig basert tredjeparts sertifisering som viser at et selskap når opp til en viss kvalitetsstandard. For å kunne få en slik sertifisering har Oxyl-Pro passert en streng og kontinuerlig evaluering.

For å opprettholde et trygt produksjonsmiljø og kontinuerlig kvalitet av merket vårt, har vi godtatt kravene til NSF. Dette inkluderer strenge tester til kjente standarder, uanmeldte revisjoner av produksjonsanleggene og periodiske retestinger for å verifisere at produktene våre er lik som standardene NSF bruker.  For å søke etter NSF sertifiserte vannbedrifter og produkter, besøk http://www.nsf.org/certified-products-systems. Som et resultat av å ha oppnådd NSF sertifisering, kan brukere av Oxyl-Pro slippe å tenke på om dette produktet passer for formålet, og om det er målbart opp mot internasjonale standarder for drikkevann.

Om NSF

NSF ble grunnlagt i 1944 og opererer i 165 land. NSF er en Pan-Amerikansk helse organisasjon/ Verdens Helseorganisasjons Samarbeidende Senter for Matsikkerhet, Vannkvalitet og Innendørs miljø. I dag bruker offentlige etater over hele verden de internasjonale standardene som NSF har. Disse internasjonale standardene sikrer at kjemikaliene og produktene som blir brukt til vannbehandling ikke inneholder skadelige nivåer av forurensede stoffer som kan ødelegge for drikkevannet.